Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Minora violată și aruncată de…

Minora violată și aruncată de la etajul 7 a decedat la spital

După ce a fost internată timp de aproape 10 zile la Spitalul de Urgență din Chișinău, adolescenta în vârstă de 16 ani, care a fost aruncată de la etajul șapte al unui bloc din Capitală, după ce a fost violată, a decedat la spital.

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către purtătoarea de cuvânt a Spitalului de Urgență, Cristina Gorea, care a declarat că minora a fost internată în secția de reanimare în noaptea de 4 mai, iar la 13 mai aceasta a decedat.

Tânăra a fost internată în spital după ce împreună cu prietena sa a fost violată de șase indivizi. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai curent, într-un apartament din centrul capitalei.

Potrivit Procuraturii, după o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau cele două tinere. Prin constrângere fizică şi psihică indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7. Cealalată victimă a reuşit să fugă, alertând oamenii legii.

Patru dintre cei doi tineri au fost ulterior reținuți de forțele de ordine, iar alți doi sunt anunțați în căutare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.