Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Mihail Bagas demisionează de la…

Mihail Bagas demisionează de la „Autosalubritate”. Cum își motivează decizia

Foto: ipn.md

La doar o lună de la numirea în funcția de vicedirector al Regiei „Autosalubritate”, responsabil de marketing, activistul și fostul asistent al Silviei Radu, Mihail Bagas, anunță că demisionează din cauza atacurilor și „presiunilor politice” în adresa sa.

„În ultima săptămână am fost vizat de unele persoanele politice și publice. Acuzațiile false, speculațiile, presiunile politice și șantajul m-au uimit. Cadavrele politice au răspândit informații false, punând presiune asupra mea și împiedicându-mă să îmi îndeplinesc obligațiile pe care mi le-am asumat în mod legal în funcția de vicedirector al Regiei „Autosalubritate”. Am crezut naiv că toată această luptă împotriva mea este doar un război politic și răzbunare în așteptarea alegerilor, iar eu sunt un instrument al acestui război. Dar, informațiile pe care le-am colectat într-un timp atât de scurt și analiza situației actuale a întreprinderii au arătat că un anumit grup, să-l numim mafia gunoiului, a folosit toate căile posibile pentru ca eu să nu pot ajunge la adevăr”, a scris Mihail Bagas pe pagina sa de Facebook.

Activistul a mai precizat că în viitorul apropiat va ieși într-o conferință de presă pentru a oferi mai multe detalii despre situația actuală din cadrul întreprinderii.

Numirea lui Mihail Bagas în funcție a generat mai multe comentarii din partea consilierilor municipali, care au declarat că acesta a ajuns ilegal la „Autosalubritate”. În cadrul ședinței din 6 februarie a Consiliului Municipal Chișinău, consilierii au declarat că directorul „Autosalubritate” și-a depășit atribuțiile atunci când l-a numit în funcție pe Bagas.

Foto: ipn.md