Meteorologii au emis cod galben de vânt puternic

După codul galben de înghețuri, meteorologii au emis o nouă avertizare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de stat, pe parcursul zilei de astăzi sunt prognozate intensificări ale vântului.

Avertizarea meterologică de cod galben de vânt puternic este valabilă pentru întreg teritoriul țării și a fost emisă doar pentru ziua de astăzi, 15 aprilie.

Pentru 15 aprilie meteorologii au prognozat cer variabil cu o maximă de 10 grade și o minimă de 4 grade. Pe 16 și 17 aprilie sunt așteptate ploi, iar pe parcursul întregii săptămâni maximele termice vor urca până la 13 grade.

Foto: meteo.md
Foto: assets.tvm.com.mt

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *