Meteorologii au emis Cod Galben de ploi cu descărcări electrice

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de ploi și descărcări electrice. Avertizarea meteorologică este valabilă pentru 25 iulie, până pe 26 iulie, ora 02.00.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă se prevăd descărcări electrice, spre seară izolat averse puternice cu grindină și vijelie în rafale de vânt.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *