Meteorologii au emis cod galben de îngheț

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării. Avertizarea meteorologică se va menține în perioada 26-28 septembrie.

Potrivit meteorologilor, în legătură cu afluxul maselor de aer rece din nord-vestul continentului, în perioada 25-27 septembrie temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-6°C. În orele dimineții pe 26 – 27 septembrie izolat se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de până la -1..-2°С, iar în raioanele de nord în aer de până la -1°C.

În același timp, pe lângă codul galben de înghețuri, meteorologii au emis și cod galben de vânt pentru 25-26 septembrie.

Foto: puterea.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *