Principală  —  Ştiri  —  Social   —   [Foto-Reportaj] „Fiecare viață este un…

[Foto-Reportaj] „Fiecare viață este un dar”

La 21 martie curent, între orele 12:00 – 15:00, a avut loc Marșul pentru viață 2015 „Fiecare viață este un dar”. Marșul pentru viață este o premieră pentru R. Moldova și în acest an s-a desfășurat la Chișinău și Orhei.

Acest marș a fost dedicat promovării dreptului la viață al copiilor nenăscuți, adopțiilor și valorilor familiei.

„Trebuie să devenim conștienți că putem sprijini femeile în criză de sarcină și să facem aceasta! Dacă noi vom sta indiferenți față de greutatea pe care o implică uneori o sarcină și nu vom sprijini femeia, atunci responsabilitatea avortului este și a noastră. Iar dacă vom sprijini femeia în criză de sarcină să nască, bucuria și binele adus de copilul ei, unic și neprețuit, vor fi mai importante decât orice efort al nostru”, susțin organizatorii evenimentului.

Manifestația are loc în cadrul campaniilor internaționale anuale de promovare a culturii vieții „March for life”, organizate în România, Statele Unite ale Americii, Franța, Polonia, Irlanda, Elveția și altele țări.

La finalul acțiunii, în PMAN, cei prezenți au avut parte de un concert de susținere „Cântăm pentru viață”, cu acces liber.

Foto: Dionis NICOLAI