Principală  —  IMPORTANTE   —   Magistrații de la Judecătoria Chișinău,…

Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, nedumeriți – au ajuns la muncă, iar edificiul se află în reparații: „Judecătorii nu au fost informați despre o eventuală restricționare a accesului în clădire”

Responsabilii din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, au emis joi, 26 noiembrie, o notă informativă prin care anunță că în această dimineață au descoperit că în edificiul care găzduiește instituția au loc lucrări de reparație, despre care, potrivit notei, funcționarii din cadrul instanței de judecată nu au nicio idee și nici au fost informați.

În context, reprezentanții Judecătoriei menționează că lucrările de reparație sunt efectuate la inițiativa administratotului clădirii. Tot aici, funcționarii „își exprimă regretul în legătură cu perturbarea procesului de efectuare a justiției și aduc scuze în acest sens”.

Colectivul sediului Centru al Judecătoriei Chișinău, își aduce scuzele de rigoare justițiabililor pentru incomoditățile admise în timpul organizării procesului de efectuare a justiției.

Totodată, se reține că aceste reparații sunt efectuate de către administratorul clădirii fără o coordonare prealabilă și fără să prevină judecătorii despre o eventuală restricționare a accesului în clădirea în care are loc procesul de înfăptuire a justiției”, se menționează în nota Judecătoriei Chișinău, sediul Centru.