LIVE VIDEO/ Marșul organizat de Partidul Socialiștilor de 1 mai: „Mir, trud, mai, uraaa!”

Un marș dedicat Zilei Internaționale a Solidarității Muncitorilor are loc astăzi la Chișinău.

Marșul este organizat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Participanții, cu steaguri roșii în mâini, au pornit de la Circ și merg pe bd. Grigore Vieru spre Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, unde va avea loc un miting.

Printre scandările mulțimii se aude:  „Socialiștii, muncă, progres”, „Mir, trud, mai, uraaa!”, „Victorie”, „Vrem dreptate” sau „Socialiștii pentru progres”.

În fruntea marșului merg deputații socialiști, printre care și lidera PSRM, Zinaida Greceanîi.

În timp ce participanții la marș au venit pe jos de la Circ, președintele statului, Igor Dodon, fost președinte al PSRM, s-a alăturat marșului când acesta a ajuns la intersecția bd. Bănulescu-Bodoni cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. „Eu am venit să fiu alături de colegii mei. Pe data de 9 mai voi merge pe întreg traseul”, a declarat șeful statului, liderul informal al socialiștilor.

Sursa foto/video: privesc.EU


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *