Întârzieri la zborurile de pe Aeroportul Chișinău, din cauza ninsorii şi viscolului

Din cauza codului galben de ninsori emis de meteorologi, mai multe curse de pe Aeroportul internațional Chișinău au fost anulate, iar în orarul curselor au survenit mai multe modificări.

Potrivit informațiilor furnizate de serviciul de presă al Aeroportului internațional Chișinău, în această dimineață s-au rețin cursele spre Istanbul, Londra, Moscova, Kiev, București, Paris și Veneția. În același timp s-au rețin și cursele din București, Viena, Tel Aviv și Londra.

Modificările graficului curselor pot fi urmărit pe site-ul aeroportului. În caz de întârzieri sau de anulare a zborului, contactați compania aeriană pentru a afla toate detaliile.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *