INP anunță restricții de circulație în capitală

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță restricții de circulație pentru următoarele zece luni.

„Până pe 29 decembrie 2018 va fi suspendat traficul rutier pe următoarele porțiuni de drum:
– strada Negreșteni și Tăbăcăria Veche, tronsonul cuprins între strada Pașcani și Calea Basarabiei;
– stradela Haltei, tronsonul cuprins între strada Haltei și Calea Basarabiei;
– strada Haltei, tronsonul cuprins între strada Tăbăcăria Veche și Calea Basarabiei”, anunță INP printr-un comunicat de presă.

Potrivit lor, pe aceste porțiuni de drum se vor efectua lucrări de schimbare a canalizării. INP face apel tuturor participanților la trafic să înțeleagă necesitatea efectuării acestor lucrări şi să circule cu atenție în zona respectivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *