Inaugurarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, amânată

Inaugurarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, care urma să aibă loc la 27 august, de Ziua Independenței, a fost amânată pentru data de 17 septembrie.

„Data desfășurării evenimentului a fost reprogramată la solicitarea părții române, din cauza imposibilității de participare la inaugurarea oficială stabilită inițial pe 27 august”, menționează Primăria Chișinău într-un comunicat de presă.

Reconstrucția scării de granit a fost posibilă datorită unui grant în valoare de circa 920 de mii de euro din partea Consiliului local al Sectorului 1, municipiul Bucureşti, România. Totodată, Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane lei, suplimentar, pentru o serie de lucrări aferente construcției. Proiectul este realizat de Pretura Centru.

Lucrările de reabilitare a scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor” au început în mai 2018, iar recepția finală a obiectivului, conform calendarului aprobat, a avut loc la 31 iulie curent.

Foto: chisinau.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *