Grupul „Adoptă un vot” organizează un nou Offline la Chișinău

Grupul „Adoptă un vot” organizează cea de-a III-a ediție a Offline-ului la Chișinău, pe data de 18 august 2018. Tema acestei ediții este „Implicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2018”.

În urma rezultatelor obținute la Offline-urile anteriore care au avut loc în martie și august 2017, reprezentanții din diaspora împreună cu concetățenii de acasă, s-au mobilizat pentru organizarea celei de-a treia ediții care va avea loc la Chișinău, pe 18 august, în incinta localului Generator HUB.

Această ediție se va axa în principal pe alegerile parlamentare din acest an. Subiectele care vor fi abordate țin în special de provocările pe care le aduce campania electorală și de organizarea următoarelor alegeri parlamentare.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete în vederea dezvoltării și democratizării societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile care au fost inițiate la edițiile anterioare dar și să vină cu idei și propuneri noi pentru îmbunătățirea situației actuale din țară.

„În luna iunie, curent, diaspora împreună cu membrii „Adoptă un vot” au realizat o conferința de presă unde aceștia au cerut Comisiei Electorale Centrale (CEC) să asigure dreptul la vot și au formulat o serie de recomandări în vederea unei mai bune organizării a alegerilor din acest an. CEC-ul a respins majoritatea recomandărilor. Din acest motiv, organizatorii evenimentului și participanții vor face și un protest în weekend-ul Offline-ului, dată exactă va fi comunicată ulterior, după înregistrarea participanților”, se arată într-un comunicat al Grupului.

Evenimentul va fi unul autofinanțat, fiecare participant fiind responsabil de achitarea taxei de participare, care va fi anunțata până pe dată de 15 august, iar achitarea se va putea efectua direct la eveniment. Doritorii să participe, o pot face accesând următorul link: https://form.adoptaunvot.com.

Dată limită de aplicare este : 15 August 2018.

Mai multe detalii aflați pe site-ul www.adoptaunvot.com sau pe grupul de facebook: Adopta un vot!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *