(GALERIE FOTO) Paștele Blajinilor: zăpadă în 2017, soare și 22 de grade Celsius în 2018

Paștele Blajinilor din acest an a venit cu soare și temperaturi generoase. Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, duminică, 15 aprilie, se va înregistra o maximă de 22 de grade, iar luni, 16 aprilie, temperata va urca până la 21 de grade Celsius.Anul trecut însă mormintele din cimitire erau încă acoperite cu zăpadă, în urma ninsorilor din perioada 19-21 aprilie. Vedeți mai jos o galerie foto făcută de Paștele Blajinilor 2017, la Cimitirul Central din Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *