Gaburici nu știe cât costă un kg de cartofi, untul, uleiul și nici metrul cub de gaze

“Cât costă uleiul, untul și un kg de cartofi”? l-a întrebat deputatul Grigore Novac pe Chiril Gaburici. “Din păcate, nu am să vă pot răspunde la întrebare. Știți sigur că am revenit recent în țară”, a zis Gaburici.

Ulterior, deputatul Novac a revenit cu o altă întrebare: “Cât costă metrul cub de gaz pentru consumatorii finali? metrul cub de lemne? dar citramonul?” Nici de această dată, Gaburici nu a avut un răspuns clar, el spunând că se va lucra pentru a avea prețuri cât mai bune.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  • Andrei

   Dupa competente asa si intrebari, ce poti sa astepti e la socialisti daca nu intrebari aberante….

 1. Viorel

  Nici eu nu stiu si care e faza??? oare asta e un criteriu care poate fi aplicat pentru a afla calitatea lui Gaburici??? o spus un bou de la socialisti o intrebare prosteasca si voi o preluati cu cel mai mare succes

 2. Victor

  O stire de rahat…intrebarile lui Novac pur si simplu sunt stupide. Dau 100% ca deputatii socialisti singuri habar nu au cit costa toate acestea produse alimentare. Si pina la urma sa nu uitam si alta chestiune – preturile la produse variaza de la raion la raion, asa ca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *