Gabriela Firea se află la Chișinău. Programul vizitei primarului general al municipiului București

Primarul general al municipiului București, Gabriela Firea, se află astăzi, 6 martie, într-o vizită oficială la Chișinău. După ce Gabriela Firea și Silvia Radu vor avea o întrevedere, la 10:30 vor susține o conferință de presă.

Tot astăzi, primarul general al municipiului București va vizita Biblioteca Publică „Onisifor Ghibu”. Ulterior, la 12:30, Gabriela Firea va vizita Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Chișinău. Primăria municipiului București a promis sprijin financiar pentru renovarea sediului liceului, care anul viitor va împlini 50 de ani de la înființare.

La mijlocul lunii februarie, curent, Silvia Radu, primar interimar al mun. Chișinău s-a aflat într-o vizită de lucru la București, unde s-a întâlnit cu omologul său Gabriela Firea. Primăriile București și Chișinău au semnat atunci un acord de colaborare pe domeniile cultură, educație și sănătate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *