Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Franța: Doi moldoveni, arestați pentru…

Franța: Doi moldoveni, arestați pentru hărțuirea unor minore

La 21 iulie curent, două minore au fost agresate sexual la Centrul de agrement Port-aux-Cherises de la Draveil, Franța. Cei doi presupuși făptași au fost bătuți de către niște înotători înainte de a fi arestați, notează cnews.fr

În timp ce înotau, cele două fete de 12 și 15 ani au fost agresate sexual de către de doi bărbați în vârstă de 30 de ani, originari din din R. Moldova. Una dintre fete a început să strige și câțiva înotători aflați în preajmă i-au sărit în ajutor, notează aceeași sursă.

Poliția afirmă că unul dintre suspecți s-a ales cu traumatism cranian, fractură de nas și încheietură, iar celălalt are fracturi de coaste și fața umflată. După îngrijirile medicale, cei doi au fost conduși la secția de poliție și plasați în arest preventiv.

Forțele de ordine analizează imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. Pe acest caz a fost pornită o anchetă, iar primarul localității afirmă că dacă incidente similare vor avea loc, se va vedea nevoit să închidă piscina. „Consecințele acestor comportamente inacceptabile ar fi putut fi dramatice”, a spus acesta.

Sursa foto: cnews.fr