FOTO, VIDEO/ O mașină a fost blocată în apropierea clădirii Parlamentului după ce s-a surpat asfaltul

Ghinion pentru proprietarul unui Mitsubishi care s-a trezit în această dimineață cu mașina blocată într-o groapă care s-a format în apropierea clădirii Parlamentului.

Din imaginile video și foto, poate fi observat că automobilul a căzut într-o groapă formată în partea adiacentă a carosabilului, acolo unde o parte a asfaltului s-a surpat.

Contactați de ZdG, responsabilii Primăriei ne-au informat că urmează să verifice dacă lucrările din zona respectivă s-au aflat în gestiunea Primăriei, iar ulterior vor reveni cu detalii.

Update: Responsabilii de la Primărie ne-au informat că în zona respectivă Apă Canal efectuează lucrări. Contactat de ZdG, reprezentantul serviciului de presă al Apă Canal ne-a comunicat că în prezent, o companie privată efectuează lucrări în zona respectivă.

„Nu cunoaștem care sunt cauzele și ce s-a produs exact. S-a inițiat o anchetă de serviciu și vom stabili. Acolo face lucrări la canalizare o companie privată, dar nu putem spune că compania este vinovată”, a menționat Nadejda Fotescu, comunicator Apă Canal.

Foto: Facebook/Grigore Novac

Foto: Facebook/Grigore Novac

Foto: Facebook/Grigore Novac

Foto: Facebook/Grigore Novac


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *