FOTO, VIDEO/ Cum a fost instalat primul brad artificial din centrul Chișinăului

În seara zilei de 5 decembrie, Pomul de Crăciun din centrul Capitalei își va aprinde luminile de sărbătoare. În acest an, pentru prima dată, chișinăuienii vor avea parte de un brad artificial, care va fi instalat și în anii următori.

Potrivit primarului interimar al Capitalei, bradul artificial instalat în Piața Marii Adunări Naționale are înălțimea de 20 m și este confecționat de un producător local, care s-a oferit să doneze 17 m din înălțimea bradului. Cheltuielile pentru alți trei metri de brad au fost asigurate de către Primărie.

Inaugurarea Pomului de Crăciun şi aprinderea luminilor de sărbătoare este programată pentru ora 18:00. În continuare, municipalitatea va organiza un program distractiv pentru copii, cu participarea tinerilor laureați ai concursurilor internaționale. Preturile de sector vor amenaja pomi de Crăciun în cele 5 sectoare ale capitalei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *