Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO, VIDEO/ Comuniștii au depus…

FOTO VIDEO Comuniștii au depus flori la picioarele lui Lenin: „Astăzi și acum Moldova are nevoie de o revoluție”

Cu prilejul a 101 ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie, Partidul Comuniștilor și susținătorii săi au depus flori la picioarele conducătorului proletariatului mondial, Vladimir Ilici Lenin.

Cu flori în mâini, comuniștii s-au adunat cu nostalgie lângă monumentul lui Lenin de la Moldexpo, unde liderul PCRM a ținut un discurs în fața susținătorilor săi. Pe lângă comemorarea revoluției bolșevice, Voronin a ținut să le amintească celor veniți și de viitoarele alegeri parlamentare.

„Revoluția este o curățare, un nou început, o repornire a statului în baza altor principii mai corecte și rezonabile. Astăzi și acum Moldova are nevoie de o revoluție. Poporul moldovean are încă ocazia de a realiza o revoluție pașnică. Așa cum a făcut-o în februarie 2001, prin votul masiv pentru moștenitorii ideologici ai Marii Revoluții din Octombrie – Partidul Comuniștilor din R. Moldova. Și, prin urmare, dragi concetățeni, în februarie 2018 nu trebuie să pierdeți șansa lor istorică revoluționară”, se precizează în declarația Comitetului Central al PCRM.