Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Unul în Italia, celălalt…

FOTO Unul în Italia, celălalt în Federația Rusă. Șor și Dodon organizează concerte în diasporă

În timp ce Ilan Șor își îndreaptă insistent atenția și eforturile pentru a câștiga electoratul din Italia, președintele Igor Dodon se focusează pe reprezentanții diasporei din Federația Rusă. Deși au în vizor diferite grupuri de cetățeni, cei doi politicieni au ales aceeași metodă pentru a le atrage atenția – concertele.

După ce a organizat concerte la Torino și la Veneția, care s-au lăsat cu proteste și nemulțumiri din parte diasporei din Italia, Ilan Șor continuă evenimentele electorale, de această dată la Bologna. Dacă anterior pe scena de peste hotare Șor i-a adus pe Gheorghe Țopa și Anastasia Lazariuc, la Bologna vor cânta Anișoara Cornea și Constantin Cișleanu.

Potrivit unor reprezentanți ai diasporei, concertul din 25 noiembrie ar fi fost anulat. Contactată de ZdG, Alina Șargu, purtătoare de cuvânt a Partidului Șor, a declarat că nu are un răspuns la întrebarea pe care i-o adresăm.

UPDATE: Concertul a fost totuși amânat. Mai multe detalii citiți aici – Concertul de la Bologna, organizat de Partidul Șor, a fost amânat

Concerte peste hotare a început să organizeze și președintele Igor Dodon. Aflat din nou într-o vizită oficială în Federația Rusă, președintele s-a întâlnit cu reprezentanții diasporei. Șeful statul a discutat cu diaspora de la Moscova pe 24 noiembrie, iar după discuții a avut loc și un concert. Pe scenă a urcat trupa preferată a președintelui – DoReDos, care au evoluat alături de interpreții Natalia Gordienko și Isidor Glib.

Cu aceeași componență de interpreți, Igor Dodon se va înfățișa astăzi, 25 noiembrie, și în fața diasporei de la Sankt Petersburg.

Foto: Facebook/Igor Dodon