Principală  —  Ştiri  —  Social   —   [Foto-Reportaj] Participarea publică, promovată prin…

[Foto-Reportaj] Participarea publică, promovată prin artă la Târgul ONG-urilor

Un covor moldovenesc, multicolor a fost țesut de vizitatorii celei de-a șaptea ediții a Târgului ONG-urilor, care a avut loc astăzi, 25 septembrie, în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău.

„Avem multe de învățat de la membrii ONG-urilor. Târgul este o ocazie bună să ne manifestăm susținerea pentru aceste organizații”, a declarat Anatol Beleac, directorul de program FHI 360.

Târgul ONG-urilor a prezentat activitatea a 50 de organizații ale societății civile din toată țara și a oferit posibilități de implicare civică pentru cetățeni. Tot în cadrul târgului, cei mici au avut parte de jocuri cu tematica ce ține de cultura, istoria și geografia europeană.

Târgul ONG-urilor este parte integrantă a „Zilelor Societății Civile”, organizate în perioada 24-26 Septembrie la Chișinău și Butuceni, în parteneriat cu Asociația Obștească “Synergetica Eur/Est”. În cadrul „Zilelor Societății Civile” vor fi organizate ateliere de discuții, sesiuni de networking, concerte, prezentări de organizații, interacțiuni cu cetățenii.

Evenimentul este organizat în cadrul programului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360 și susținut financiar de către Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).