FOTO/ „Panoul diasporei”, scos de autorități, a fost reamplasat lângă Cafeneaua Guguță

Panoul cu inscripția „Slujesc țării și poporului, nu dictatorului”, care a fost instalat anterior pe strada Ismail din Capitală, a prins o altă viață, de această dată în Parcul Central.

Panoul a fost instalat acum două săptămâni de diaspora de la Londra, iar în mai puțin de 24 de ore a fost dezinstalat la cererea autorităților. Drept răspuns, membrii protestului permanent „Occupy Guguță” au decis să îl instaleze chiar în Parcul Central „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Potrivit inițiatorilor acestui mesaj, scopul panoului este sensibilizarea forțelor de ordine astfel încât pe 26 august să treacă de partea poporului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *