Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Panica din Italia a…

FOTO Panica din Italia a ajuns și în R. Moldova. Rafturile cu produse alimentare dintr-un magazin din Chișinău, aproape goale

Panica din Italia a ajuns și în R. Moldova. Pe rețelele de socializare au fost publicate mai multe fotografii în care se vede că mai multe rafturi cu făină, carne sau ulei sunt aproape goale.

Astăzi, pe teritoriul Republicii Moldova au fost confirmate încă două cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Este vorba despre două persoane, ambele au vârsta de 60 de ani, care au revenit din Italia, iar acum sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”.

Totodată, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării(MECC) a emis un ordin cu privire la suspendarea procesului educațional în instituțiile de învățământ, publice și private, pe întreg teritoriul R.Moldova. Potrivit documentului, instituțiile publice și private, de educație timpurie, instituțiile de învățământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învățământ special vor fi închise în perioada de 11-23 martie.