FOTO/ Hrișcă cu castraveți murați de la PDM

La fel ca și anul trecut, Partidul Democrat a improvizat o cantină în centrul Capitalei și le-a servit cetățenilor mâncare ostășească. Prânzul a constat-o dintr-o porție de hrișcă cu catraveți murați și pâine, dar și ceai, compot sau apă.

În cantina improvizată de democrați au fost fost surprinși premierul Pavel Filip, Andrian Candu, dar și mininistrul Apărării, Eugen Sturza. De la prânzul ostășesc se pare însă că a lipsit liderul democraților, care anul trecut s-a lăsat fotografiat de jurnaliști în timp ce mânca hrișcă în rând cu toată lumea.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *