Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Doi moldoveni se numărau…

FOTO Doi moldoveni se numărau printre pasagerii unui autocar care s-a răsturnat în Italia

Foto: ilmessaggero.it

O persoană a decedat și alte 37 au fost rănite după ce un autobus plin cu turiști s-a răsturnat într-un șanț pe traseul Siena-Florența. Printre cei peste 50 de turiști care se aflau la bord, se numărau și doi moldoveni, dintre care unul a suferit leziuni ușoare.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe din R. Moldova, unul dintre moldoveni a suferit leziuni ușoare și a fost internat la spital, iar la scurt timp a și fost externat.

Accidentul a avut loc ieri, 22 mai, iar în urma impactului peste 20 de răniți au fost transportați la spital cu diferite leziuni. La bordul autobusului se aflau turiști din Ucraina, Armenia, Rusia, România, Georgia etc. Presa italiană scrie că șoferul autobusului, în vârstă de 35 de ani, a scăpat nevătămat și a fost reținut de forțele de ordine în aceeași zi. Acestuia i se aduce învinuirea de infracțiune rutieră și rănire a persoanelor.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul ar fi făcut niște manevre în urma cărora a pierdut controlul asupra vehicului, care s-a și răsturnat ulterior.

Foto: sienafree.it
Foto: sienafree.it
Foto: valdelsa.net
Foto: thelocal.it
Foto: ilmessaggero.it