FOTO/ Cum arată noul simbol al Partidului Liberal

Partidul Liberal și-a modificat simbolul permanent al partidului astăzi, 1 decembrie, în cadrul Congresului V al formațiunii. Dacă simbolul vechi al partidului semnifica integrarea R. Moldova în UE, noul simbol reprezintă integrarea R. Moldova în UE prin unirea cu România.

„Simbolul permanent al partidului reprezintă conturul spațiului românesc din perioada interbelică 1918-1940 în care este proiectată reprezentarea mișcării în aceeași direcție a doi oameni uniți, unul dintre ei ținând în mână o stea, care simbolizează scopul Partidului Liberal, de integrare europeană și euroatlantică a R. Moldova prin unirea cu România, înconjurați de un semicerc format din stele ce reprezintă țările membre ale UE.  Semicercul este închis de inițialele PL. În dreapta este amplasată inscripția cu denumirea partidului”, se arată în noul statut al Partidului Liberal, votat astăzi, 1 decembrie 2018.

Noul simbol al Partidului Liberal

Tot astăzi, Dorin Chirtoacă a fost ales în funcția de președinte al partidului. După 20 de ani, Mihai Ghimpu și-a încheiat astăzi ultimul mandat, fiind desemnat președinte de onoare al formațiunii.

 

Foto: privesc.eu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Reporter

  FRAȚI UNIONIȘT! NU VĂ LĂSAȚI PROSTIȚI CU TRĂSNĂILE LUI MIȘA GHIMPU!
  PARTIDUL LIBERAL A MURIT. ȘI NU-I VORBA DE SONDAJELE TALPEI IADULUI PLAHOTNIUK. PARTIDUL LIBERAL ÎNTR-ADEVĂR A MURIT!

  TOȚI UNIONIȘTII TREBUIE SĂ VOTĂM PENTRU BLOCUL PARTIDELOR ANTIOLIGARHICE PAS ȘI PPDA! DACĂ ÎI PUNEM LA DUBALĂ PE TALPA IADULUI PLAHOTNIUK ȘI PROTEJATUL LUI, RĂPĂNOȘENIA VAGABONDĂ ILAN ȘOR, UNIREA VA FI FOARTE APROAPE!

 2. Lider Moldovan

  Conturul României Mari în viziunea lui Mișa Ghimpu și a nepotului netotului “TREȘCIT PO ȘVAM”! Ce, nu puteau să-l deseneze mai SOLID, prostălanii? Ăștea-s unioniști, dacă la dânșii ROMÂNIA pare că “TREȘCIT PO ȘVAM”? Sau ăsta la ei este ARTISTISM? Se pișă motanul meu pe artistismul lor debil!

 3. ivancelgroaznic

  Asa simbol de fc , mai doamne, ca aistea nus in stare de nic, nic, nic … doara vorbe , de sar orienta la vecini di peste Prut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *