Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (foto) Circulația rutieră pe str.…

(foto) Circulația rutieră pe str. București în perimetrul str. Bodoni și Pușkin va fi sistată între 14 iunie-25 august

De azi, 14 iunie, încep lucrările de reabilitare a colectorului menajer fecaloid din str. Bucureşti. Circulația rutieră pe tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu Bodoni a fost sistată până pe 25 august. Rutele 3, 10 și 24 nu vor mai ajunge la Telecentru, în acest sens a fost creată o rută temporară de autobuz care va asigura conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru.

În perioada 14 iunie-25 august conexiunea dintre sectorul Centru și cartierul Telecentru, pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. București, a fost creată o nouă rută temporară, care va circula la un interval de 10 minute, de la ora 06:00, până la ora 21:50, iar costul călătoriei va fi de trei lei. Noua rută temporară va avea itinerarul: str. Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică ,Ștefan cel Mare), A. Mateevici, V. Alecsandri, Șoseaua Hâncești, str. Miorița, Gh. Asachi, str. V. Alecsandri, A. Mateevici, M. Eminescu, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Bănulescu-Bodoni.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se scurtează de la str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se scurtează până la str. 31 august 1989.

Itinerarul rutelor de microbuz nr. 101, nr. 125, nr. 154 și nr. 185 se stabilește după cum urmează: tur – de pe str. București pe str. Vlaicu Pârcălab, str. A. Șciusev, str. Nicolae Iorga, str. București și în continuare pe traseele stabilite; retur – de pe str. București pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Vlaicu Pârcălab, str. București și în continuare pe traseele stabilite.

În această dimineață s-au creat ambuteiaje pe mai multe străzi din capitală:

Sursa: facebook.com/sergbejenari
Sursa: facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam
Sursa: facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam
Sursa: facebook.com/groups/voditelipomogaiutpesehodam
Sursa: facebook.com/sergbejenari