(foto) Atenție: Poliția caută o minoră care a dispărut de acasă în urmă cu 3 săptămâni

Inspectoratul de Poliție Basarabeasca anunță că este în căutarea unei minore care la data de 25 iulie 2017 a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută. Până  acum, deși au trecut trei săptămâni, locul aflării fetei nu se cunoaște. Din informațiile de care dispun organele de drept, aceasta s-ar putea afla la locașuri sfinte (mănăstiri, biserici).

Inspectoratul de Poliție Basarabeasca anunță că tânăra avea vârsta  de 17-18 ani, ochi căprui, înălțimea 1,55-1,65 m., păr castaniu lung. În caz de depistare sau cunoașterii locului aflării, persoanele sunt rugate să telefoneze la 902 sau 029751707, 079969123.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *