[Foto] Alertă cu bombă în „Orășelul Demnității”

Alertă cu bombă în capitală! „Orășelul Demnității” din fața Guvernului a fost înconjurat de angajații de la Bomteh.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, la Inspectoratul de Poliție Căușeni a parvenit un apel în care s-a anunțat că Piața Marii Adunări Naționale a fost minată. Geniștii au căutat printre corturi vreo bombă, dar nu au găsit niciun obiect suspect.

În timpul cercetărilor, protestatarii au sta în corturile lor, iar unii au profitat de ocazia de a-i învinui pe polițiști pentru că apără pe șefii statului, dar nu pe cei care vor dreptate.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Anatolie Mereuta

  Manipulare sau incitare cum s-au facut si la alegeri ,dar aici se vrea scandal intre politie si demonstranti si alte actiuni subversive pregatite de Usatai si Dodon,pt.ca cei de la DA au trecut pe planul doi..

 2. =Tenuță Unionistu delaTighina=

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ஜ۩ஜ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOVINA DE NORD========
  ——— ♥ȘI TOATĂ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA♥ ———–
  —————♥—♥—♥—RE-U N I R E!—♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ஜ۩ஜ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *