Fostul purtător de cuvânt al Primăriei, numit în funcția de pretor al sectorului Buiucani

Fostul purtător de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vadim Brînzaniuc, a fost numit, printr-o dispoziție semnată de primarul interimar Ruslan Codreanu, în funcția de pretor al sectorului Buiucani. Contactat telefonic, Brînzaniuc a declarat pentru ZdG că a preluat atribuțiile de pretor începând de astăzi, 16 mai.

Încă în toamna anului trecut, Brînzaniuc a demisionat din funcția de șef al serviciului de presă, fiind numit ulterior de Codreanu în funcția de vicepretor.

Până în prezent, funcția de pretor i-a revenit lui Valeriu Nemerenco, care a condus sectorul Buiucani încă din perioada sovietică. Nemerenco nu pleacă totuși de la Pretura Buiucani, acesta fiind numit, la fel printr-o dispoziție a lui Codreanu, în funcția de vicepretor al aceluiași sector.

Foto: realitatea.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *