Ex-primarul de Tiraspol a fost găsit mort în Odessa

Fostul primar al Tiraspolului, Andrei Bezbabcenco, a fost găsit mort în Odesa, după ce soția sa l-a declara dispărut acum câteva zile. Novostipmr scrie că informația a fost confirmată de Departamentul de Investigație din regiunea transnistreană.

„Am aflat despre uciderea lui Andrei Bezbabcenco de la colegii ucraineni. Suntem gata să îi ajutăm cu informațiile necesare și să ne implicăm într-o activitate comună pentru a-i găsi pe făptași”, a declarat Alexander Shulianski, șef al Departamentului de investigare din stânga Nistrului.

Agenția de presă UNN notează că Bezbabcenco a fost găsit mort, cu mâinile legate, într-o zonă abandonată din cartierul Limanski.

Bezbabcenco a fost șef al administrației de la Tiraspol în perioada 2012 – 2016.

Foto: novostipmr.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *