Duminică tragică în Larga Nouă, Cahul: Un copil în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut într-o fântână descoperită.

Cazul tragic a avut loc duminică, la ora 19.50 minute în localitatea Larga Nouă, raionul Cahul. Conform informațiilor preliminare, făcute publice de către Serviciul Protecției Civile și Situațiilor excepționale, într-un comunicat de presă.

Copilul se juca în curte prin preajma unei fântâni descoperite. La un moment dat acesta nu a mai fost observat, iar apropiații au stabilit că minorul a căzut în fântâna de 10 metri adâncime.

La fața locului au fost alertat serviciul de urgență care a constatat decesul copilului. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi investigate de organele de drept.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii  care în grijă minori să-i supravegheze cu strictețe și să nu le permită jocul în locuri periculoase. Mai mult, salvatorii îndemnă persoanele care au în curți bazine și fântâni să le acopere neapărat, pentru a evita tragediile cu implicarea minorilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *