Dodon, Candu și Filip se întâlnesc astăzi în ședință

La Reședința de Stat vor avea loc discuții între președintele R. Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentului, Adrian Candu și prim-ministrul R. Moldova, Pavel Filip.

Mass-media va avea acces pentru filmări de protocol, iar după discuții va fi organizat un briefing de presă. Întrevederea are loc astăzi, 21 februarie, de la ora 11.00.

Igor Dodon a fost ales președinte din partea PSRM, iar Adrian Candu şi Pavel Filip sunt membri ai PDM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. S-o spunem pe sleau: este o noua lucratura satanica, o conspiratie in lumina zilei. Praf in ochi! Ca daca cineva ar pune in gura acestor relicve bolsevice detectorul de minciuni, adevaratele lor intentii ar iesi la suprafata. Pe ei, iresponsabilii si gaunosii, nu-i intereseaza doctrinele, proiectele de tara, armonia, ci numai si numai butoanele puterii. Or, transeea lor de lupta este imbecilizarea, manipularea, handicaparea, invarteala, pungaseala. In consecinta, totul se va reduce la un tambalau tembelizant. Dupa principiul, parintii manaca aguride, copiilor le strepezesc dintii.

  2. ivancelgroaznic

    Da, nui intereseazz soarta norodului shi a tarii. Totu sa fie numa pentru ei. Nu intereseaza nice un fel de norme de civilizatsie, europene sau altele. Tot numa o vorba shi miknciuni , minciuni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *