Principală  —  Ştiri  —  Social   —   DOC/ Lista celor 100 cele…

DOC Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante

Foto: digitalag.ro

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la începutul lunii iulie erau în evidență circa 12 mii de locuri de muncă vacante. Potrivit unui top, cele mai plătite locuri de muncă vacante sunt cele de programator, manager, sudor, lăcătuș, dar și conducător de autospeciale.

Agenția a creat o listă a 100 cele mai bine plătite job-uri, listă ce a fost realizată conform declarațiilor agenților economice. Astfel, salariul maxim al unui programator poate ajunge până la 30 de mii de lei, iar salariul unui manager general, până la 20 de mii de lei.

Salarii minime de 10 mii de lei sunt oferite pentru contabili, administratori, manageri în activitatea comercială, dar și pentru diriginte de șantier sau pentru lăcătuș auto.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului (adresele și datele de contact);
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00.

Foto: digitalag.ro