DOC/ Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la începutul lunii iulie erau în evidență circa 12 mii de locuri de muncă vacante. Potrivit unui top, cele mai plătite locuri de muncă vacante sunt cele de programator, manager, sudor, lăcătuș, dar și conducător de autospeciale.

Agenția a creat o listă a 100 cele mai bine plătite job-uri, listă ce a fost realizată conform declarațiilor agenților economice. Astfel, salariul maxim al unui programator poate ajunge până la 30 de mii de lei, iar salariul unui manager general, până la 20 de mii de lei.

Salarii minime de 10 mii de lei sunt oferite pentru contabili, administratori, manageri în activitatea comercială, dar și pentru diriginte de șantier sau pentru lăcătuș auto.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului (adresele și datele de contact);
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00.

Foto: digitalag.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *