DOC/ Cumpărături de 2,2 milioane de lei. Ce achiziții va face Consiliul Superior al Procurorilor în 2019

Pentru 2019 Consiliul Superior al Procurorilor a alocat un buget de 2,2 milioane de lei pentru achizițiile publice. În lista de cumpărături planificată pentru acest an se numără articole de birotică, mobilier, covoare, cursuri de instruire și cheltuieli pentru deplasările peste hotare.

Potrivit planului de achiziții, cea mai mare sumă este preconizată pentru procurarea autoturismelor. În acest sens au fost alocate 750 de mii de lei. În topul celor mai mari cheltuieli intră și procurarea covoarelor, care este estimată la 250 de mii de lei. Aceeași sumă a fost preconizată și pentru sistemele informatice.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    ” și cheltuieli pentru deplasările peste hotare.”
    Dupa model de la Prisidintie, si tovarsi prokurori so gindit ei asa, sa mearga in ekskursi de studi geografice in skop propriu, peste hotare. Iaka unde e sabaka ngropata.

  2. Lider Moldovan

    Articolul despre cumpărăturile procurorilor de 2,2 milioane de lei n-are autor? Sau în țara “liberă” a Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk vă temeți și de umbra voastră, dar mite de procurorii lui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *