Diaspora de la Paris anunță un protest pentru 29 iulie: „Spunem NU dictaturii”

Duminică, 29 iulie 2018, diaspora de la Paris se mobilizează pentru un nou protest. Manifestația va avea loc la Place du Trocadero (Parvis des Libertes et des Droits de l’Homme), începând cu ora 13:00 și este autorizată de autoritățile franceze. 

„Chiar din primul protest al celulei de rezistență FreeMoldova – Paris am demonstrat că suntem o forță și că acțiunile noastre produc impact. (…) Veniți cu noi, implicați-vă în lupta noastră comună împotriva dictaturii din Moldova. Cei de acasă au nevoie acum, mai mult ca niciodată, de susținerea noastră, a Diasporei. Haideți să ne apărăm împreună drepturile noastre cetățenești, călcate în picioare de guvernarea nelegitimă”, se spune în mesajul organizatorilor.

Și duminica trecută, pe 23 iulie 2018, moldovenii de la Paris au protestat. Cu pancarte și drapele în mâini, ei au scandat „Să vă fie frică, diaspora se ridică”, dar și lozinci prin care condamnă acțiunile lui Plahotniuc și Șor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *