Detalii despre crima din centrul capitalei

Poliția anunță că a reținut mai multe persoane după ce sâmbătă noaptea, un barbat originar din Chișinău a fost împușcat mortal pe str. Puskin din capitală, vis-a-vis de liceul Gh. Asachi.În total, 6 persoane sunt în acest moment în custodia poliției.

Primele persoane au fost reţinute între ora 4 şi 5 dimineaţa, la Chişinău, pe art. 166, iar altele trei – astăzi la vama Palanca, încercând să părăsească ţara. În aceste momente ei sunt escortaţi la Chişinău şi cu toţi se va lucra la stabilirea circumstanţelor în care s-a comis crima. Arma deasemenea a fost găsită, deci infracţiunea va fi descoperită”, a declarat Alexandru Pânzari, citat de deschide.md

Şefului inspectoratului de poliție Centru, Ion Belibov, a precizat că principalii suspecţi sunt doi cetăţeni ucrainei – unul dintre cei reţinuţi azi dimineaţă la autogara de Nord şi al doilea – din rândul celor reţinuţi astăzi la Palanca. 

“Restul persoanelor reţinute încă nu au un statut clar. Ar putea fi bănuiţi pentru complicitate, sau pur şi simplu martori. Urmează să stabilim. În total sunt şase persoane reţinute, dintre care 4 cetăţeni ucrainei şi doi moldoveni. Printre ei este o persoană de sex feminin“, a declarat Belibov pentru deschide.md

Întrebat care este motivul aflării cetăţenilor ucraineni în Moldova, şeful IP Centru le-a spus jurnaliștilor că aceştia au fost invitaţi de fanii Zimbru ca să sărbătorească 25 de ani fan-clubului. Profitând de ocazie, aceştia au participat şi la Ziua Vinului.

Bărbatul ucis avea 30 de ani și locuia în Chișinău. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Adrian BT

    Jaful din sistemul bancar tot s-a descoperit cine a participat pe acestea dc nu-i arestati? incepind de la Plahis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *