Cum va circula transportul public de Paşte şi de Paştele Blajinilor

Primăria Chișinău informează că de Paște transportul public din capitală va circula conform unui regim special. Astfel, în noaptea de Paşte, troleibuzele și autobuzele din capitală își vor prelungi programul de activitate și vor circula până la ora 24.00. Programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători.

Totodată de Paștele Blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, locuitorii Chișinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din capitală. Autoritățile vor pune la dispoziția acestora trei rute de autobuz – „C”, „D” și nr. 27. 

Astfel, ruta suplimentară de autobuz „C” va asigura circulația de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb.

Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D” vor circula 25 de unități de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului și vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. 

Aceeași destinație o va avea și ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ și va avea 10 unități de transport pe schimb.

În zilele de 5 și 6 mai, și microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *