Cu ce amendă a fost sancționat șoferul care se „protejează” de camerele de monitorizare a traficului rutier

Șoferul care se plimba pe străzile capitalei cu o cifră a numărului de înmatriculare acoperită a fost identificat și sancționat de Inspectoratul Național de Patrulare (INP) pentru că avea numărul de înmatriculare indescifrabil.

Potrivit INP proprietarul automobilului s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 22 de ani din Chișinău. Acesta a fost sancționat cu 300 de lei și 2 puncte de penalizare, în total acumulând 8 puncte, după ce a încălcat de mai multe ori Regulamentul Circulației Rutiere.

Pe 23 noiembrie un cititor al ZdG ne-a expediat o imagine foto cu automobilul în cauză, care avea acoperită o cifră de pe numărul de înmatriculare cu o bucată de bandă adezivă. În aceste condiții, în special atunci când automobilul traversează o zonă supravegheată de camerele video, șoferul nu poate fi sancționat pentru încălcarea regulilor circulației rutiere.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. didi

    daaaaa, ca o fi si greu sa verifici in baza de date ce numar complet are o toyota rav4, cu numar partial dmd ¤33…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *