Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Angajată a Ministerului Sănătății, Muncii…

Angajată a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, răpusă de COVID-19. Mesajul instituției

Consultanta principală în cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical și social, Lilia Bantaș, a pierdut lupta pentru viață din cauza infecției COVID-19. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale(MSMPS).

„Cu profund regret, colectivul Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei și prietenilor, în legătură cu trecerea în neființă a dnei Lilia Bantaș, consultant principal în cadrul Serviciului politici în domeniul managementului personalului medical și social, din cauza infecției COVID-19. 

Dna Lilia Bantaș s-a născut în anul 1957. 

A absolvit Institutul de comerț și economie din or. Liov, Ucraina. Și-a început activitatea în cadrul Ministerul Muncii și Protecției Sociale în anul 2001, aducând un aport semnificativ la elaborarea și promovarea politicilor statului în domeniul organizării și remunerării muncii angajaților. 

Dna Lilia Bantaș va rămâne în memoria noastră un colaborator profesionist și devotat, un om luminos, mereu cu zâmbetul pe buze și de o rară cumsecădenie
„, este mesajul MSMPS.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 52 029 cazuri. În total, 38 579 persoane au fost tratate  de COVID-19. 1310 persoane au decedat în urma complicațiilor.