Comunitatea „Adoptă un vot” organizează un offline în Italia

În perioada 17-19 martie 2017, comunitatea „Adoptă un vot” organizează un  offline în Veneția-Mestre, Italia. Reprezentanții diasporei intenționează să discute despre organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în R. Moldova, precum și despre alte aspecte specifice diasporei.

Ne propunem să ne întâlnim și să discutăm față în față despre realizările și provocările cu care ne confruntăm peste hotare și în țară. De asemenea, vrem să venim cu soluții comune și concrete pentru unele probleme identificate.

Subiectele principale pe care le vom aborda țin de organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în Republica Moldova, dar și alte aspecte specifice diasporei.

Invităm să participe persoanele interesate atât din diaspora, cât și pe cei de acasă.  Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare. Taxa de participare este de 50 de euro (include chiria sălii, două pauze de cafea și un prânz).

Persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze aici. Data limită de aplicare: 9 februarie 2017″.

Comunitatea Adoptă un Vot s-a născut în preajma alegerilor prezidențiale ca o necesitate de mobilizare a cetățenilor moldoveni de peste hotare la vot. Grupul a fost punctul de pornire pentru Dosarul Diasporei, dar și pentru alte proiecte sociale și de caritate. În prezent comunitatea numără aproape 98 de mii de membri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. slava

  Nu uitati de hashtag-ul #maiavemosansa in 2018… Anul asta deja sansa voastra ne-a costat cat un Dodon Presedinte. Vedem ce kkt faceti si atunci.

  • Dracon

   Fii sigur de aceea ca mai au o sansa, azi Nastase a declarat ca e gata de orice doar ca sa ajunga la putere, asa ca nu m-ar mira daca se va lega cu Usatii si Dodon iarasi, precum au facut protestand impreuna.

 2. ciokopai

  daca asa se organizeaza lucrurile atunci inteleg de ce Rusii beau lichid de spalat parbrizul.

  Nu m-as mira sa aflu ca si acei asa numiti rusi erau pina la urma Moldoveni din Chisinau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *