Principală  —  Ştiri  —  Social   —   CNAS are un nou director…

CNAS are un nou director general. Maia Sandu: „Avem așteptări foarte mari”

Șeful-adjunct al Direcției generale audit intern, Elena Țîbîrnă, a fost numită, la ședința Guvernului de miercuri, 6 noiembrie, în funcția de director general al Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS).

Potrivit secretarului general al Guvernului, Andrei Spînu, aceasta este magistru în management și licențiată în economie. Ea activează în cadrul CNAS din 2001, iar din 2008 a deținut funcția de șef-adjunct al Direcției generale audit intern.

Șefa Executivului, Maia Sandu, i-a spus Elenei Țîbîrnă că „avem așteptări foarte mari”, menționând că, în primul rând, trebuie să fie schimbată atitudinea celor care interacționează cu vârstnicii, astfel încât aceștia să fie tratați „cu maxim respect”.

„Vreau să discutăm în următoarele zile despre lucrurile pe care le putem face altfel, astfel încât să asigurăm servicii de calitate”, a declarat premierul.

Democrata Valentina Buliga a fost demisă din funcția de director general al CNAS la 24 iunie curent, fotoliul acesteia fiind ocupat de către Tatiana Popa, vicepreședinta instituției.