CNA efectuează percheziţii la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească

Centrul Național Anticorupție desfăşoară percheziţii în aceste clipe la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

11.55: Aceasta a precizat că acțiunile sunt desfășurate într-un dosar privind procurarea ambulanțelor.

„CNA şi procurorii anticorupţie efectuează acţiuni de urmărire penală într-un dosar de abuz de serviciu manifestat de persoane publice de la Centrul Naţional de Medicină Urgentă de Asistenţă Prespitalicească în cadrul organizării achiziţiilor publice privind cumpărarea ambulanţelor. În prezent, mai multe persoane sunt audiate de CNA şi procurori”, a anunţat purtătoare de cuvânt a CNA.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *