Citiți mâine în ZdG

În ediția de mâine a Ziarului de Gardă citiți despre consilierul președintelui Igor Dodon, care a fost lipsit de licența de avocat  după ce o fostă clientă a semnalat că pe parcursul a doi ani și jumătate acesta ar fi mințit-o despre existența unui litigiu în instanță și despre pronunțarea unor hotărâri judiciare în favoarea sa.

În numărul din 8 mai găsiți și un sumar despre demisia șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, care s-a produs după publicarea în presă a unor scrisori anonime. Tot miercuri citiți și un interviu cu noul președinte al Academiei de Științe a Moldovei, Ion Tighineanu.

Dosar: Consilier prezidențial fără licență

Dosar: Scrisorile anonime și schimbările de la vârful Procuraturii Anticorupție

Exclusiv: „Nu poți fi competitiv, dacă te izolezi într-un spațiu mic” – interviu cu președintele Academiei de Științe a Moldovei, Ion Tighineanu

Realitatea: Repatrierea celor decedați în străinătate: pași de urmat

Reporter special:O zi cu istoricul Pavel Parasca. „De ce numele meu era un fel de tabu?”

Zona Publică: Un pumn în ochi: un funcționar public acuzat de violență fizică asupra unui minor

Trăind de Gardă: Copiii lichidatorilor de la Cernobîl, la fel de bolnavi ca și părinții lor

La marginea Europei: Alegerile europarlamentare 2019: Ce semnifică ele pentru cetățenii R. Moldova

Zona Publică: Ajutată de UE, a deschis o pensiune etno-turistică

Diaspora: Cozonaci cu aromă de acasă

Diaspora: Scrisoare mamei

Editoriale:

Petru Grozavu: Un război cu 60 de milioane de morți

Aneta Grosu: Muntele Narayami din R. Moldova

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *