Citiți mâine, în ZdG

În ediția de mâine, 18 ianuarie, a Ziarului de Gardă citiți despre relațiile politice din familiile miniștrilor numiți recent în funcție. Tot mâine, citiți despre cum se duce lupta pentru funcția de director al Spitalului Municipal nr. 4 din Chișinău, precum și un interviu exclusiv cu  președintele Uniunii Avocaților din R. Moldova. 

La marginea Europei: Mistere judiciare în jurul Spitalului nr. 4

Dosar: Relațiile politice din familiile miniștrilor „tehnocrați”

Exclusiv: „Cea mai mare problemă a avocaților din R. Moldova este lipsa de unitate”, Interviu cu Emanoil Ploșniță, președintele Uniunii Avocaților din R. Moldova

Reporter special: Detectorul de minciuni între constradicții legislative și funcționalitate parțială

Realitatea: Calvarul nașterilor în R. Moldova:„Nu rage, nebuno!”

Zona publică: Pedepse în dosarele licitațiilor trucate: șefa grupului alimentar de la DETS Buiucani -amendată

Diaspora: Visurile se împlinesc: Turneul Zdob și Zdub în America

Trăind de gardă: Jurnalistă și activistă civică… de la 15 ani

Circ în tramvai: De ce n-a participat Plahotniuc la sărbătoarea de la Nisporeni?

Oameni: Dorina Sorochin – artizana unei societăți mai bune

EDITORIAL

Alina Radu: Floarea Norocului avortată la Chișinău

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *