Citiți acum, în ZdG

Astăzi, în  Ziarul de Gardă, aflați cine sunt șefii instituției care și-a început activitatea la 1 august curent, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale dar și ce salarii vor ridica ei. Tot în această ediție, aflați ce fac ex-președinții R. Moldova, precum și ce a nemulțumit-o pe  Adriana Bețișor care  intenționează să acționeze în judecată ZdG. 

Tot în acest număr, citiți un interviu exclusiv cu Alexandru Ursu, ofițer de investigații în Serviciul investigarea fraudelor economice a IP Căușeni, aflați detalii despre pericolul cancerigen al azbestului dar și despre menajul la negru dictat de nevoia de a trăi decent. 

Actual: Reforma integrității

Dosar: Șefi mulți și salarii mari la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale

Exclusiv: Interviu cu Alexandru Ursu, ofițer de investigații în Serviciul investigarea fraudelor economice a IP Căușeni : „Orice om trebuie să fie, în primul rând, apărat de stat, nu doar polițiștii”

Reporter Special: Șefii (in)dependenței. Ce fac ex-președinții R. Moldova

Dosar: 24 de pagini din sentința motivată în dosarul Filat

Reporter Special: Adriana Bețișor atenționează ZdGpag1

La marginea Europei: Poarta deschisă spre R. Moldova pentru azbestul cancerigen

Trăind de gardă: Despre menaj la negru și nevoia de a trăi decent

Zona Publică: Societatea rămâne intolerantă faţă de femeile decidente

Acasă: De ce este bine să consumi agrișe?

Circ în tramvai: Dodon pe urmele lui Voronin

Oameni: Meșter popular, Grigore Sânchetru: „Eram în stare să las totul și să ascult cum cântă naiul”

Editoriale:

Aneta Grosu: Femeile din izolator

Alina Radu: Iar vin italienii

Pe site-ul www.zdg.md, arti­co­lele din edi­ția tipă­rită vor apă­rea mai târ­ziu. Pen­tru a citi pri­mul infor­ma­ți­ile din edi­ția tipă­rită a ZdG, vă puteți abona la edi­ția pdf a zia­ru­lui, sau la cea tipă­rită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay .


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *