Citiți joi în ZdG: Filmul accidentului președintelui și judecătorul care a cerut despăgubiri de 1,6 milioane de lei

Joi, în ediția tipărită a ZdG, aflați detalii noi despre mai multe dosare de rezonanță din ultimii ani. În numărul pe care-l găsiți în toate chioșcurile din țară, vedeți cine este judecătorul care a acționat statul în judecată și a cerut despăgubiri de 1,6 milioane de lei, cu ce s-a finalizat dosarul accidentului în care a fost implicat președintele Igor Dodon, dar și cine este este fostul ministru care, deși nu are dreptul de a ocupa funcții publice conform sentinței primei instanțe, aspiră la fotoliul de deputat. 

Actual: Contradicțiile din dosarul unui fost ministru: fără dreptul de a ocupa funcții publice, dar cu aspirația de a deveni deputat

Dosar: Sentință cu un singur vinovat în dosarul „accidentul președintelui”

Dosar: Procesul lui Filat. Învinuirile procurorilor vs argumentele avocatului

Justiție: De patru ani, Ilan Șor „imun” în fața justiției

Realitatea: Statul este bun de plată, după ce un judecător reținut în flagrant, dar achitat de instanțe, a cerut despăgubiri de 1,6 milioane de lei

Reporter Special:  Drumul patimilor spre școală

Exclusiv: Patru ambasadori – despre posibile fraude în alegeri și despre atmosfera pre-electorală din R. Moldova

Circ în tramvai: Dodon și „florile” din suflet

Sport: Povestea copilăriei celui mai scump fotbalist din istorie

Editoriale:

Petru Grozavu: La Moscova, mai des decât la Sadova

Aneta Grosu: Despre vineri, 25 ianuarie

Alina Radu: Electorala moldovenească la APCE

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    !!! Israelul nu va mai recunoaște diplomele medicilor cu studii în fosta URSS. USMF spune că nu a fost informată despre decizie !!!

    Ha! Ha! Ha! Băiețeii lui Plahotniuk? Operația cu umplerea Europei cu medici arabi din Israel cu diplome moldovenești a dat FALIMENT? Degrabă o să refuze să recunoască diplomele moldovenești în medicină în toată Europa! O să treceți de la cozonaci la mămăliguță! S-o treceți cu încetul să nu vă doară stomacurile!

    Și de ce trebuia Israielul să vă informeze pe voi despre această decizie? Fiindcă sunteți principalii falsificatori de diplome la medicină din fosta URSS?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *