Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 10 mai, a Ziarului de Gardă aflați detalii despre tranzacțiile imobiliare, firmele și proiectele finanțate de Occident din familia socialistului Ion Ceban. Deși reprezintă un partid de orientare pro-rusă și anti-europeană, membrii familiei candidatului la funcția de primar de Chișinău, care gestionează mai multe companii, sunt implicați în proiecte finanțate din bani europeni sau americani. Tot joi aflați istoria lui Grigore Badașcu, omul care a avut nevoie de 26 de ani ca să învețe a trăi în statul care l-a trimis la război, i-a răpit o mână și un picior și l-a lăsat să supraviețuiască sub conducerea unor autorități „cu grad de invaliditate”.

Politic: Cum au sărbătorit politicienii Ziua Victoriei și Ziua Europei

Dosar: Tranzacțiile imobiliare, firmele și proiectele finanțate de Occident din familia socialistului Ion Ceban

Dosar: Silvia Radu, candidata (in)dependentă, susținută de televiziunile lui Plahotniuc
Exclusiv: Interviu cu Coordonatoarea Națională pentru Programul de Burse Universitare în Drept și Ştiințe Umaniste al Fondului de Educație pentru Romi, Natalia Duminică:  „Căsătoriile la 13 ani, copiii romi din ultima bancă și rușinea de a merge la școală”

Reporter Special: R. Moldova – statul care nu-și poate identifica morții

Trăind de Gardă: Fratele meu, pompierul-erou

Diaspora: Mihaela Jardan, medic neurolog, Germania: „Constat cu tristețe că în spitalele din Moldova mai sunt folosite medicamente ineficiente și exagerat de scumpe”

Diaspora: Cinci lucruri pe care le-aș aduce în R. Moldova din SUA

 

La Marginea Europei: Moldova rămâne fără cetățeni

Editoriale

Aneta Grosu:  „Partizanul” Igor Dodon

Petru Grozavu: Paradă fără Ribbentrop și Molotov

Alina Radu: 4 teze ale lui Candu și un răspuns de la Mogherini

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.