Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiţi JOI în ZdG

Citiţi JOI în ZdG

În ediția din 3 mai a Ziarului de Gardă urmăriți o rundă de ping-pong electoral cu pretendenții la fotoliul de primar de Chișinău. 

Poșta Moldovei, întreprinderea de stat cu venituri mari și directori bogați, are angajați care zilnic trebuie să facă față condițiilor meteo nefavorabile, drumurilor pline de gropi și noroi și salariilor prea mici care nu le ajung nici măcar pentru minimul necesar. În articolul „Luxul și sărăcia Poștei Moldovei” aflați povestea poștașului care parcurge lunar sute de kilometri ca să împartă ziarele și pensiile oamenilor din satul Lozova, muncă remunerată doar cu 1200 de lei.

Corupția continuă să fie punctul slab al Moldovei. Ea ne golește buzunarele, alungă tinerii din țară, lasă în beznă și singurătate bătrânii, omoară oamenii în spitale și alimentează oligarhii. Deși au fost pornite mai multe dosare de corupție la nivel înalt, inițiate cu mare tam-tam pe parcursul anilor 2016-2017, s-au finalizat în tăcere, cu pedepse non-privative de libertate.

Tot în ediția de mâine a Ziarului de Gardă aflați noi povești de viață ale moldovenilor care au plecat peste hotarele țării.

Actual: Cine sunt finanţatorii candidaţilor electorali pentru alegerile locale din 20 mai 2018

Politic: Marșul de 1 mai: cine a participat, cu ce scop și de ce în tricouri PSRM

Dosar: Corupția mare „anihilată” cu pedepse mici

Exclusiv: Ping-Pong electoral la ZdG cu pretendenții la fotoliul de primar de Chișinău

Reporter Special: Politicile „sterile” condamnă visul fertilizărilor in vitro

Reporter Special: Luxul și sărăcia Poștei Moldovei

Diaspora: Un cuplu de moldoveni a deschis o braserie în Canada: „Suntem deja recunoscuți ca producători de bere de calitate în Quebec”

Diaspora: Cum poate fi îmbinată distracția copiilor cu liniștea părinților

Diaspora: 5 (+2) lucruri pe care le-aș aduce în R. Moldova din Marea Britanie

La Marginea Europei: Cum vor să schimbe R. Moldova opt dintre cei mai buni studenți ai țării

Zona Publică: Zile numărate până la Bacalaureat

Viața Redacției: Zilele Libertății Presei 2018 – „Sub semnul solidarității”

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.