Citiți joi în ZdG

În ediția din 5 aprilie a Ziarului de Gardă aflați cum își vor petrece sărbătorile pascale 180 de copii, rămași fără ocrotire părintească, din centrul de plasament și reabilitare din Chișinău, dar și cum își duc traiul bătrânii care locuiesc în azilul de pensionari și invalizi din Capitală.

Ziarul de Gardă a studiat dosarele celor trei tineri care au decedat în condiții suspecte în aprilie 2009 și vă prezintă, la nouă ani de la acele evenimente, informații care nu au fost făcute publice în acest timp. Din același număr aflați ce salarii au ridicat anul trecut procurorii-șefi și ce achiziții au făcut aceștia. Tot joi aflați cum au fost cheltuiți în ultimii șase ani banii alocați pentru reparația și întreținerea drumurilor din Chișinău. De asemenea, citiți un interviu cu părintele Ioan Moșneguțu, care vorbește despre semnificația sărbătorilor pascale, tradiții, mese copioase și taxe bisericești.

Actual: Salariile de peste 20 de mii de lei și tranzacțiile de milioane ale procurorilor-șefi

Dosar: Morții suspecți din aprilie 2009. Informații din dosare

Zona Publică: Milioanele „plombate” în străzile Chișinăului

Exclusiv: Ioan Moșneguțu, episcop de Soroca: „În biserică, toate sunt săvârșite cu bucurie, cu pace și fără plată”

La Marginea Europei: Audit la „Teleradio-Moldova”: denaturări, raportare neveridică, contabilizare tardivă și incompletă a veniturilor

Reporter Special: Dorul orfanilor de Sfintele Paști

Reporter Special: Paștele celor uitați la azil

Sport: Un fotbalist din Edineț, disputat de România și Franța


Editoriale: 

Anatolie Eșanu: Amintiri de la 7 aprilie: „Trezește-te, Patrie Drogată!”
Petru Grozavu: Scandal cu spioni

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *